Annuleren, ruilen of retourneren

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN RUILEN OF RETOURNEREN

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Alloutdoor Beheer BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Alloutdoor Beheer BV zal de aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij ruiling en retournering contact op te nemen met Alloutdoor Beheer BV om de details van de ruiling of retourzending door te nemen, indien gewenst kunnen wij de ruiling of retourzending voor u organiseren. Voor, door Alloutdoor georganiseerde ruiling of retourzendingen, krijgt u vooraf een kostenspecificatie.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (per e-mail) aan Alloutdoor Beheer BV kenbaar te worden gemaakt. U kunt Alloutdoor Beheer BV contacteren per e-mail info@alloutdoor.nl . Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Alloutdoor Beheer BV heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.  Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen, na retourontvangst in goede staat van de retour geleverde artikelen, aan u terugbetaald.

Retouradres:
Alloutdoor
Bestseweg 33
5688NP  OIRSCHOT